”Konstiga saker jag haft i min stjärt”

Varannan måndag är det show på Nom. I samarbete med Västerås Comedy Club presenteras Rookie Nights med massa komedi, öl och hamburgare.

Stand Up Comedy - NOM Bar

Jag, frun och barnen bestämde oss för att göra en vanlig måndag till en kul måndag genom ett besök på NOM. Det var fullt hus och bara baren var ledig när jag bokade bordet kl 18:00 på måndagen.

Väl på plats blev vi erbjudna ett bord då vi hade med oss våra barn. När vi satt där slog det mig att jag och min fru hade ett presentkort på Norra Brunn (när vi bodde i Stockholm) som vi var tvungna att ge bort till en av mina närmsta vänner då vi aldrig skulle ha möjlighet att besöka komediklubben i Sthlm pga…

Ja, här i Västerås är livets vardagligheter så extremt mycket enklare. Bordsbokning, parkeringsplats, spontanitet… Allt är enklare och jag är så glad över beslutet vi tog när vi flyttade från Stockholm till Västerås – det är så mycket enklare liv här.

”Konstiga saker jag haft i min stjärt” är som du säkert förstår ett citat från showen ikväll.

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *