Världens godaste hamburgare?

Jag vill i detta inlägg presentera möjligheten att själv göra världens godaste hamburgare.

IMG_7117.JPG

Det du behöver är 2 kg köttfärs, två lök, två tomater, lite salt, peppar, gärna något starkt och såklart ost, bröd och dressing.

Utöver detta behöver du en grill, iskall öl, olja, kol och T-sprit.

Ok, börja med att bjuda över någon du vill lära känna mer eller någon du gillar. Skala grönsakerna. Duka fram. Tänd grillen. Öppna ölen. Nu mår du riktigt bra.

Pressa därefter köttfärsen (utan att blanda i något annat) i din hamburgarpress. Rengör gallret. Lägg därefter på oljan och nu biffarna. Lägg på locket. Drick din öl och må så bra du kan. Öppna locket och vänd biffarna. Stäng locket. Drick mer öl och njut av att du är lyckligt lottad som bor i världens bästa land.

När biffarna ser så goda ut att det rinner till i munnen är de klara. Lägg på osten och låt de smälta på biffen. Hämta nu bröder och lägg på gallret. Låt bröden på en fin krispig färg. Lägg därefter på biffen på bröder och låt alla hämta sin egen burgare.

Nu öppnar du frysen och hämtar mer öl och sätter dig ber med vännerna och lägger på tillbehören. Ät, drick och njut. Det blir nog inte så mycket godare än så, jag lovar.

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *