Dagens fredagsmys blev till Lotta Voltaire

Igor är ett modernt, trevligt shoppingcenter mitt i Västerås City. Igor erbjuder ett relativt bra utbud av butiker och caféer. Idag förde oss slumpen till en köksinredningsbutik som ligger i hörnet på andra våningen. Väl där inne såg vi även ett trevligt café och vi bestämde oss att slå oss ner på och äta efter samtal med deras trevliga personal.

Caféet och butiken drivs en en namnkunnig person i branschen vid namn Lotta Voltaire som utöver denna butik har ett flertal caféer i Stockholm. Lotta har även släppt en del kokböcker med vegetarisk nisch. Tillsammans med designern Lena Berglund har de skapat ett grönare alternativ för oss västeråsare.

På bilden nedan ser ni Lena bakom disken:

Café - Västerås

Kvarter Igor

Det som bjöds var saffrantoppad lax med smaskig nudelsallad. Det som är lite kul med detta är att jag normalt aldrig äter sådan typ av mat. Blir sällan mätt och brukar normalt inte uppskatta smakerna eller konsistenserna. Dock var denna rätt annorlunda på så sätt att jag blev mätt, det kändes bra efteråt och det var faktiskt riktigt fräscht och gott.  Bröd och färsk hummus ingick samt riktigt gott kaffe efter maten. Som ni ser äter man med fri sikt över torget. Mycket trevligt.Lotta Voltaire

Vill du veta mer om utbudet är du välkommen att besöka deras Facebook-grupp.

 

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *